Aanhangwagens

Resultaat 1–16 van de 171 resultaten wordt getoond

Sorteer :
Merken
Brands
Prijsklasse
Prijsklasse - slider
08.228
Lengte
Lengte Filter
Hoogte
Hoogte Filter
Laadvermogen
Laadvermogen Filter
Laadoppervlakte
Laadoppervlakte Filter
Assen
Assen Filter
Afmetingen
Afmetingen Filter
Eigen gewicht
Eigen gewicht filter
Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-10m-2assen

6.292,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-10m-2assen

6.776,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-10m-2assen

7.381,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
bootrailer-balken-trailer-6,3-meter

3.267,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
bootrailer-balken-trailer-6,3-meter

3.388,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
bootrailer-balken-trailer-6,3-meter

3.630,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
bootrailer-balken-trailer-6,3-meter

4.053,50 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
bootrailer-balken-trailer-8.4meter

5.021,50 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
bootrailer-balken-trailer-8.4meter

5.384,50 incl. btw

Aanhanger kopen bij AanhangwagenOnline

Ruim assortiment in Vlemmix aanhangwagens, boottrailers, zeilboottrailers, tiny house trailers en machinetransporters. Stel zelf je aanhanger samen door middel van ons offertesysteem. Staat je aanhanger niet in ons assortiment of wil je andere specificaties toevoegen aan de aanhangwagen buiten onze extra opties? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. 

Aanhanger kopen

Voor het kopen van een aanhangwagen van topkwaliteit moet je bij ons zijn. Of je nu op zoek bent naar een aanhanger voor particulier of zakelijk gebruik: voor elke situatie hebben we een passende oplossing. Maar hoe gaan we te werk? Doordat je gemakkelijk op onze website zelf je aanhanger kunt samenstellen, worden de aanhangwagens op maat gemaakt. Voordat je een aanhangwagen gaat kopen is het belangrijk dat je van tevoren weet hoeveel kilo je aanhanger moet kunnen houden. Of je een gesloten wagen of een plateauwagen nodig hebt en wat je budget is. Jij bepaalt hoeveel extra opties je op de aanhanger wilt toevoegen, wij proberen het zo eenvoudig voor je te maken. 

Aanbod aanhangwagens

Wil je een aanhangwagen kopen, maar weet je nog niet waar je moet kijken? Bij ons kun je terecht voor diverse soorten aanhangwagens en toebehoren. Als je een aanhanger op het oog hebt, kun je zelf kiezen hoe lang, hoe breed en wat voor laadvermogen de aanhangwagen moet hebben. Ons aanbod begint bij de standaard en plateau tiny house trailer. Het verschil tussen de standaard- en plateau uitvoering van de tiny house trailer zit in de hoogte. Het bouwplatform van de standaard versie is 52 cm hoog, terwijl de plateau versie een hoogte van 62 cm heeft. Wil je een aanhangwagen kopen die machines en voertuigen kan vervoeren? Dan is een kijkje nemen in ons assortiment machinetransporters met eventueel oprijplaten zeker de moeite waard. Ben je op zoek naar een aanhangwagen die geschikt is om boten en zeilboten te vervoeren? We hebben een groot assortiment in verschillende soorten boottrailers als standaard boottrailers, zeilboottrailers, Flex-Roll Trailers en Balken Trailers. Toch een ander type op het oog? Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte aanhanger:

Vind de perfecte aanhangwagen

Het valt niet mee om een aanhanger aan te schaffen, door het grote aanbod in nieuwe aanhangwagens zie je door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag bij je zoektocht. Om het makkelijk te maken hebben we een selectie gemaakt in verschillende soorten aanhangers, waarbij je zelf eventueel extra opties aan toe kunt voegen. Of je nu op zoek bent naar een soortgelijke aanhangwagen van merken als Hulco, Anssems, Humbaur en Hapert of een aanhanger die gebruikt kan worden als kipper, bagagewagen, motor aanhanger, autotransporters, bakwagen of oplegger. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar de perfecte aanhanger. Zo maken we de keuze voor jou net wat makkelijker en is iedere aanhanger bij ons uniek.

Boottrailer

Bij AanhangwagenOnline hebben we een groot assortiment in boottrailers voor elke type boot. Of je nu op zoek bent naar een boottrailer onder of boven de 750 kg, met veel rollen, houten balken of een hogere uitvoering voor zeilboten. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een passende trailer voor je boot. 

Machinetrailer

Wij hebben een groot assortiment in aanhangers met o.a. een draagvermogen van 3500 kg of met 3 en 2 assen (tandemasser) voor het transporteren van machines. Een tandemasser heeft niet één, maar twee assen. Dit zorgt voor een stabielere wegligging, een hoger laadvermogen en meer gebruiksgemak. Bij ons zijn er zowel tandemassers met remmen als zonder remmen beschikbaar.

Tiny house trailer

Op zoek naar tiny house plateauwagens of juist standaard uitvoeringen? We hebben een groot assortiment in Vlemmix Trailers tiny house trailers van 5 tot 10 meter.

Aanhangwagen garantie

Bij iedere aankoop krijg je een garantiebewijs en een handleiding over hoe je met de aanhanger moet omgaan mee. We bieden na aankoop 1 jaar garantie op de onderdelen en 5 jaar op het chassis. Bekijk de algemene voorwaarden voor meer informatie. 

Neem contact op met AanhangwagenOnline.nl

Ben je op zoek naar een goede aanhangwagen op maat, of ben je van plan om er een samen te stellen? Neem contact op via +31 630296594 of mail naar [email protected]. Uiteraard ben je van harte welkom voor een gesprek. 

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0