Over ons

Over AanhangwagenOnline

Een aanhangwagen samenstellen en bestellen hoeft niet zo moeilijk te zijn. Ofja, zo denk ik er immers over. Mijn naam is Boyd en ik help je graag bij je zoektocht naar de perfecte aanhangwagen. Met meer dan 7 jaar ervaring in de aanhangwagenbranche en een commercieel digitale achtergrond ben ik AanhangwagenOnline begonnen.

Naarmate de ervaring en interesse in aanhangwagens groeide, des te meer ik kwam te weten over de ins en outs van een aanhanger. Maar hoe weet je welke aanhanger en accessoires je nodig hebt als je er niet veel vanaf weet? Ja, je kunt je inlezen op verschillende websites en informatie opvragen.

Maar hoe handig zou het zijn als je één website hebt met verschillende aanhangwagens die je van a tot z begeleid? Door het filtersysteem op de website krijg je in één oogopslag te zien welke aanhanger je nodig hebt. Van een 2-asser tot een 3-asser en van een laadvermogen van 1010 kg tot 2920 kg. Filter zelf wat je nodig hebt. Daarnaast kun je zelf verschillende accessoires (extra opties) toevoegen om je aanhanger naar wens te maken. Elk mogelijke accessoires wordt duidelijk omschreven, waardoor je gemakkelijk weet wat de voor- en nadelen zijn van de mogelijke extra optie.

boyd-jeuken-aanhangwagenonline
machinetransporter-header

Elke klant is uniek

Aangezien elke klant andere behoeftes heeft en andere mogelijke opties op zijn of haar aanhanger wil hebben, worden de aanhangwagens op bestelling gemaakt. Betekent dit dan dat je extra lang moet wachten? Nee, daar steek ik een stokje voor. De reden dat je veelal lang moet wachten op je aanhangwagen, komt doordat de aanhanger nog getransporteerd moet worden van de fabriek naar de dealer. Gelukkig kun je bij AanhangwagenOnline de aanhanger in de fabriek ophalen, waardoor je nog sneller kunt genieten van je avontuur.

Persoonlijk advies voor je aanhanger

Heb je vragen over aanhangwagens of ben je op zoek naar informatie over onderdelen en accessoires voor je aanhanger? Ik sta altijd klaar om je te assisteren en te adviseren. Mijn doel is om jou uitstekende service te bieden, zodat jouw aanhangerprojecten moeiteloos en zonder vertraging kunnen worden uitgevoerd. Ontdek het uitgebreide assortiment in aanhangwagens. Of je nu een specifieke aanhangwagen zoekt of gewoon meer wilt weten over het onderhoud en de verbetering van je aanhanger, ik ben er om je te helpen op weg naar een probleemloze en efficiënte trailervaring.

Neem gerust contact op

Heb je een vraag of wil je meerdere producten bestellen? Geen probleem! Neem contact op voor meer informatie.

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0