Diensten

Ontdek ons uitgebreide assortiment aanhangwagens voor diverse behoeften, van Tiny Houses en boottrailers tot machinetransporters. Vind de perfecte oplossing voor elke transportuitdaging bij AanhangwagenOnline!

vlemmix-tiny-house-trailer-standaard

Tiny House trailer

Ontdek de vrijheid van wonen op wielen met de Tiny House trailers van AanhangwagenOnline!

Bij AanhangwagenOnline begrijpen we dat de droom van een minimalistisch en duurzaam leven steeds populairder wordt. Daarom zijn we trots om een uitgebreid assortiment Tiny House trailers aan te bieden, zodat jij je eigen avontuur op wielen kunt beginnen.

Onze Tiny House trailers zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en veelzijdig. Of je nu van plan bent om je eigen tiny house te bouwen of al een kant-en-klaar exemplaar hebt, onze trailers zijn de perfecte metgezel voor jouw mobiele levensstijl.

Tiny house bouwen op trailer

Wil je een tiny house bouwen, maar twijfel je over de maat trailer? Bij AanhangwagenOnline begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft. Daarom bieden we trailers in verschillende maten en specificaties, zodat je de perfecte basis hebt voor jouw tiny house. Wil je een kleine tiny house bouwen op een trailer? Dan is wellicht de Tiny House trailer 540 of 600 een geschikte optie. Behoeften aan een grote Tiny House trailer? Dan zijn onze modellen 780 en 840 een uitstekende optie. Twijfel je over een kleine of grote Tiny House trailer? Dan zijn wellicht de Tiny House trailer 660 en 720 een goede oplossing.

Tiny house chassis

AanhangwagenOnline beschikt over twee verschillende uitvoeringen: Tiny House trailer standaard en de Tiny House trailer plateau.

Het onderscheid tussen de standaard en plateau-uitvoering ligt in de hoogte. Het bouwplatform van de standaard trailer heeft een hoogte van 52 cm, wat aanzienlijke voordelen biedt bij de constructie van een tiny house. De totale hoogte van een tiny house (inclusief trailer), mag namelijk maximaal vier meter bedragen. Doordat het bouwplatform zo laag mogelijk bij de grond ligt, win je met eens tandaard uitvoering 10 cm in de hoogte in vergelijking met de plateau-uitvoering.

De Tiny House plateau-uitvoering daarentegen heeft een hoogte van 62 cm en biedt een vlak oppervlak om op te bouwen. Een opvallend voordeel van de plateau-uitvoering is dat het bouwplatform en de wielkasten zich op dezelfde hoogte bevinden. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met de wielkasten tijdens het bouwen van een tiny house op de trailer.

Tiny House trailer specificaties

De Tiny House trailers zijn uitgerust met assen van het merk Knott. De assen van Knott hebben een welverdiende reputatie in de markt vanwege de buitengewone betrouwbaarheid. Alle chassis zijn thermisch vezinkt, waardoor er een extra sterke laag aan het metaal wordt aangebracht tegen corrosie. De onderstellen zijn keurig afgewerkt, waardoor je geen onverwachtse obstakels tegenkomt tijdens het bouwen van de tiny house. Bovendien zijn de verlichtingskabels discreet weggewerkt in het chassis, waardoor je ook hier geen hinder van ondervindt.

Een tiny house frame samenstellen

Een Tiny House trailer kopen bij AanhangwagenOnline? Buiten ons standaard assortiment kun je nog talloze extra opties toevoegen aan je aanhangwagen:

  • Verticale steunpoten 1350 kg
  • Reservewiel- en eventueel reservewielsteun
  • Lichtmetalen velgen 13 inch
  • Wielkeg met houder (blauw)
  • Schokdemper

Staat er een extra optie niet bij of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Boottrailer, Flex-Roll Trailer
flex-roll-boottrailer-10-meter

7.381,00 incl. btw

Boottrailer, Standaard boottrailer
boottrailer-10-meter-3assen

6.171,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-10m-2assen

7.381,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-10m-2assen

6.776,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-10m-2assen

6.292,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-7.8m

6.776,00 incl. btw

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0