Diensten

Ontdek ons uitgebreide assortiment aanhangwagens voor diverse behoeften, van Tiny Houses en boottrailers tot machinetransporters. Vind de perfecte oplossing voor elke transportuitdaging bij AanhangwagenOnline!

Machinetransporter 400x180 voor klep dicht

Machinetransporter

Als het gaat om de aanschaf van een betrouwbare machinetransporter, dan ben je bij AanhangwagenOnline op het juiste adres. Wij bieden een groot aanbod in verschillende soorten en maten machinetranspoters, die geschikt zijn voor het vervoeren van graafmachines, hoogwerkers en andere zware werktuigen.

Binnen ons assortiment zijn er verschillende modellen verkrijgbaar; De machinetransporter 300×150 voor de kleinere werktuigen en de machinetransporter 400×150 en 400×180 voor de grotere varianten. Daarnaast kun je bij AanhangwagenOnline nog talloze opties toevoegen aan je machinetransporter. Denk hierbij aan het toevoegen van een aluminium bodemplaat, schokdempers, een reservewiel of het aanpassen van een tandemas naar een 3-asser.

Machinetransporter kopen

Een machinetransporter is meer dan zomaar een aanhanger; het is een betrouwbare partner voor het veilig en efficiënt vervoeren van zware machines en apparatuur. Dankzij de solide constructie en hoogwaardige materialen kun je erop vertrouwen dat de lading altijd stabiel en veilig blijft, zelfs onder zware omstandigheden.

Onze transporters zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en specificaties, zodat je precies de juiste aanhanger bij de transportbehoeften kunt vinden. Zo bieden we al een machinetransporter aan vanaf 3 meter met een vermogen van 3500 kg. Voor grotere machines beschikken we over een machinetransporter van 4 meter met een breedte van 1,5 meter of 1,8 meter. Ook kun je kiezen uit diverse opties, zoals een tendemas of een 3 assers en kun je zelfs de capaciteit aanpassen tot 3500 kg.

Machinetransporter specificaties

Al onze machinetransporters zijn thermisch verzinkt. Het verzinken zorgt voor een extra beschermende laag die het metaal tegen corrosie beschermt. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge weerstand wanneer je aanhanger wordt blootgesteld aan slijtage en wordt roestvorming voorkomen. Naast de robuuste en betrouwbare constructie wordt er ook zorgvuldig gekeken naar afwerking en details. Alle scherpe onderdelen, zoals zink en metalen punten, zijn zorgvuldig afgewerkt. Daarbij is de bekabeling voor de verlichting netjes geïntegreerd in de draagbalken en oprijklep van het chassis.

Alle machinetransporters beschikken over gasveren aan de oprijkleppen. Deze gasveren zorgen voor het moeiteloos en veilig in- en uitklappen van de oprijklep. Daarnaast zijn de oprijkleppen voorzien van een geperforeerd rooster met een robuust antislip profiel. Met een laadvloerhoogte van slechts 34 cm is de helling minimaal. Hierdoor kun je probleemloos je machine of voortuig in- en uitrijden. Tot slot beschikken al onze aanhangwagens over LED-verlichting.

Een machinetransporter samenstellen

Een machinetransporter kopen bij AanhangwagenOnline? Buiten ons standaard assortiment kun je nog talloze extra opties toevoegen aan je aanhangwagen:

 • Aluminium traanplaat
 • Verlengde oprijklep
 • Overdekslot + discusslot
 • SCM gekeurd slot
 • Schokdempers gemonteerd op as
 • Gereedschapskist 60 x 27 x 35 cm
 • Wiel + band 195/50R13 900 kg
 • Reservewielsteun
 • Vloerhouderringen
 • Zwaar neuswiel
 • Lier 1200 kg
 • Liersteun

Staat er een extra optie niet bij of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Boottrailer, Flex-Roll Trailer
flex-roll-boottrailer-10-meter

7.381,00 incl. btw

Boottrailer, Standaard boottrailer
boottrailer-10-meter-3assen

6.171,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-10m-2assen

7.381,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-10m-2assen

6.776,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-10m-2assen

6.292,00 incl. btw

Balken trailer, Boottrailer
balken-trailer-boottrailer-7.8m

6.776,00 incl. btw

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0